Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Vermiste huisdieren niet altijd terecht door wildgroei sites

 
Post datum: 7/2/2006    3678 keer bekeken    
 
Vermiste huisdieren zijn steeds vaker de dupe van de wildgroei van websites waarop eigenaren hun huisdieren kunnen zoeken en als vermist opgeven.

Het in eerste instantie zo goed bedoelde initiatief lijkt nogal uit de hand te lopen. Tegenwoordig zijn er zoveel sites waarop eigenaren en vinders hun huisdieren kunnen zoeken/aangeven, dat men door de bomen het bos niet meer ziet.

Volgens Stichting Amivedi, die vermiste dieren al jaren registreert, kunnen overkoepelende organen beter gaan samenwerken. Op die manier voorkom je een hoop zoekwerk.

Jammer dat die goedbedoelde initiatieven weer zo uit de hand lopen. Dat krijg je als er weer teveel mensen zich mee bemoeien. Als consument weet je niet meer waar je naartoe moet gaan. Je zou er gek van worden. Als bezorgde eigenaar wil je alleen je vermiste huisdier zo snel mogelijk vinden zonder dat daar teveel poespas bij komt kijken.
 
  Schoon dieet zorgt voor stinkende kattenpies
  'Dierenprogramma SBS6 moet van de buis'
  Dierenopvang raakt weer overvol

Gerelateerd

Katten dood en vermist in Stadskanaal

Katten zoeken slaapplaats

Buitenkatten zoeken met spoed nieuw tehuis

Animal Alert voor vermiste dieren

Veel katten vermist in Arnhemse wijk

  

In onze shop
Gourmet Gold Fijne Hapjes Voordeelpakket Kattenvoer 24 x 85g
Gourmet Gold Mals Hapje zijn onweerstaanbare vleeshapjes in een heerlijke saus. De unieke recepturen uit de beste kwaliteit ingrediƫnten, smelten op de ka...
EUR 9.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed