Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

De leukste dieren van de wereld vanavond op TV

 
Post datum: 6/27/2006    3560 keer bekeken   
Bron: Dierenbescherming 
 
Asieldieren in alle soorten en maten, groot, klein, dik, dun, oud en jong. Ze komen allemaal voorbij in het TV-programma TROS Asiel 5-Daagse, dat in de week van 26 tot en met 30 juni op Nederland 2 wordt uitgezonden. In het programma worden zo'n 25 asielhonden, -katten, -konijnen, -cavia's en zelfs -fretten door presentatoren Martin Gaus en Angela Esajas aan de kijker voorgesteld.

Verder reportages in asielen, op de dierenambulance en natuurlijk informatie over het werk van de Dierenbescherming. Daarvoor is in iedere aflevering Thomas Posthumus Meyjes, directeur van de Dierenbescherming, te gast om te vertellen wat het asielwerk van de Dierenbescherming inhoudt. TROS Asiel 5-Daagse is deze week iedere avond te zien op Nederland 2, van 19.05 tot 20.00 uur en wordt gepresenteerd door niemand minder dan Martin Gaus. Allemaal kijken dus!
 
  Grootscheepse castratie in Gouda
  Geen verwaarloosde kat aangetroffen
  Ontslagen bij Dierenbescherming na dood kat

Gerelateerd

Stewie is langste kat ter wereld

Kittens willen de wereld ontdekken

Aantal asieldieren in Zeeland stijgt

Nederlandse PloesiePoesie gaat de wereld over

Grootste krabpaal ter wereld onthuld

  

In onze shop
20 + 2 gratis! 22 x 100 g Megapack Miamor Ragout Royale Kattenvoer
Miamor ragout biedt uw kat
EUR 9.08
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed