Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Huisdierentest geheel vernieuwd en verbeterd!

 
Post datum: 6/21/2006    2759 keer bekeken   
Bron: de Dierenbescherming 
 
De Dierenbescherming heeft enkele jaren geleden een test ontwikkeld waarmee u  uw geschiktheid voor het houden van een hond of kat kunt testen. Aan de hand van op- en aanmerkingen van de vele mensen die de test tot nu toe deden, hebben wij de test vernieuwd en verbeterd, zodat u na afloop nog beter weet waar u aan toe bent.

Zoals u dezer dagen op deze website hebt kunnen lezen, hebben de asielen het vooral in de zomermaanden verschrikkelijk druk. Met de vakantie in zicht zien velen het niet meer zitten met hun hond of kat en brengen het dier naar het asiel... Dat kan nooit de bedoeling zijn, vindt de Dierenbescherming. Daarom proberen wij het publiek al sinds jaar en dag door middel van voorlichting ervan bewust te maken dat het houden van een huisdier zeer diepingrijpt in het leven van de eigenaar. Iets dat je bij de aanschaf van een huisdier dan ook niet over het hoofd mag zien. Immers, als je er pas achterkomt als je het dier al hebt, is het feitelijk al te laat en wordt, nog afgezien van de teleurstelling bij de koper en zijn gezin, vooral het dier de dupe... Vandaar de huisdierentest voor hond en kat.

Doe de Hondentest
Doe de Kattentest
 
  Hotels voor honden en katten volgeboekt
  Dierenasiel Hengelo zit ook alweer vol
  De Breborgh heeft nog wel plek

Gerelateerd

Groot succes preventieve acties Dierenbescherming

Politie en dierenbescherming bevrijden kat

Chipactie Dierenbescherming groot succes

Britse particulieren houden leeuwen en tijgers

Sterren en Dierenbescherming vieren samen Werelddierendag

  

In onze shop
FURminator deShedding Tool voor katten + 12 x 85 g Iams Pouches Delight Land & Zee in Gelei grat
De FURminator deShedding Tool lost het hoofdprobleem van de meeste kattenbezitters op, overal haren op kleding of bank. Losse haren kunnen leiden tot vervi...
EUR 21.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed