Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Big brother met katten

 
Post datum: 6/18/2006    2071 keer bekeken   
Bron: Jeugdjournaal 
 
Big brother met katten! Een kattenvoer fabrikant uit de Verenigde Staten heeft het Meow Mix House verzonnen. 10 katten die samen leven in een huis, en alles is te volgen via camera's! Het huis hangt er vol mee.

Natuurlijk heeft de kattenvoer fabrikant dit bedacht om meer zakken voer te kunnen verkopen, maar ook om de 10 katten in de toekomst een nieuw huis te geven. De katten, die uit opvangcentra uit het hele land komen, strijden zoals in de echte big brother met elkaar. De winnende kat krijgt ook een echte baan aangeboden bij het bedrijf als 'Feline Vice President of Research and Development.

Iedereen kan de dieren bewonderen via een site of via een Amerikaanse televisiezender. De hele dag wordt Meow Mix House uitgezonden.

Al eerder bedachten de werknemers van het bedrijf een grappige manier om reclame te maken. Zo opende het bedrijf voor een paar dagen het restaurant 'Moaw Mix Cafe' waar alleen katten naar binnen mochten. De baasjes mochten ook mee, maar honden waren ten strengste verboden. Ook hebben ze ooit 'Meow TV' bedacht, een televisie zender speciaal bedoelt voor katten.

Het Moaw Mix Huis

 
  Dierenasiel Almelo nu al vol honden en katten
  Gemeente Beveren ondersteund inwoners met 'helpen' katten
  Katje gruwelijk mishandeld

Gerelateerd

'Actie kattenvoer Hoogvliet'

Biologisch kattenvoer moet vanaf 1 juli Skal-gecertificeerd zijn

Royal Canin: Onderzoek consumentenbond kattenvoer onvolledig

Goed kattenvoer hoeft niet duur te zijn

Ernstige problemen met kattenvoer Menu Foods

  

In onze shop
Faelis Menu Probeerpakket Kattenvoer 8 x 200 g
Terra Faelis Vlees-Menu in praktische 8 x 200 g Probeerpakket is een volwaardige huisgemaakte maaltijd voor katten van natuurlijke en kwalitatief hoofwaard...
EUR 18.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed