Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Katten wachten op concrete oplossing

 
Post datum: 5/29/2006    Door: admin    2266 keer bekeken   
bron link 
 
ROTTERDAM - De vrijwilligers van Stichting Dierenopvang ontvingen veel positieve reacties naar aanleiding van hun oproep voor een nieuwe opvangplek voor 45 katten.

De gouden tip zit er echter nog niet bij. ’Ik wil er best één adopteren’, schrijven mensen op de website van het AD, of: ’Graag zou ik jullie helpen zoeken’.

,,We blijven hoopvol,’’ zegt Monique Heugen. ,,Dit steekt een hart onder de riem.’’ De 45 katten, die psychische problemen hebben, moeten per 1 juli hun woning in Hoogvliet verlaten, vanwege sloop. De vrijwilligers zijn naarstig opzoek naar een nieuwe plek.
 
  Het is stil in huis
  Een klein wonder na de grote brand
  Bon om kat te laten castreren of steriliseren

Gerelateerd

Huisdier vaak aanleiding tot burenruzie

Prinses opent nieuwe productiefaciliteit van Intervet

Populaire kattennamen, aparte namen nieuwe trend

Opmerkelijke oproep aan Brabantse kattenliefhebbers

Dierenasiel trekt nieuwe vacht aan

  

In onze shop
Kattenspeelgoed Cat Activity Turn Around
Het Cat Activity Turn Around intelligentiespeeltje voldoet aan de natuurlijke behoefte van uw kat aan lichamelijke inspanning evenals psychische uitdaging!...
EUR 4.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed