Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Het is stil in huis

 
Post datum: 5/28/2006    Door: admin    3343 keer bekeken    
 
Het is stil in huis... Zowel Zorah als Devi zijn dit weekend naar hun nieuwe huis gegaan. Devi heeft haar plekje gevonden bij Jeroen en Ronald, die vanaf de eerste dag het opgroeien van de kittens hebben gevolgd. Onze Beau (die mooie redpoint ragdoll van Tiffany's vorige nestje) woont daar ook, en oh wat wordt die jongen groot en mooi! Zorah is helemaal op haar plek bij Cattery van de Binnendijk, waar ze direct bij binnenkomst hartelijk welkom geheten werd door MarshMellow en de andere katten.
We weten dat ze het goed krijgen, maar waarom voelt het telkens zo rot om afscheid te moeten nemen van die kleintjes....?
 
  Een klein wonder na de grote brand
  Bon om kat te laten castreren of steriliseren
  Mensenkleren op kattenmaat

  

In onze shop
Hill??s Feline Ideal Balance 1.5 kg + 500 g gratis!
Hill??s Feline Ideal Balance is een speciaal droogvoer voor katten. Door het evenwichtige aandeel voedingsstoffen kan dit compleetvoer de vitaliteit en de ...
EUR 17.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed