Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Veerman investeert in betere verzorging huisdieren

 
Post datum: 5/15/2006    Door: admin    1886 keer bekeken   
bron link 
 
DEN HAAG (ANP) – Minister Veerman (Landbouw) trekt geld uit voor een centraal punt waar mensen terechtkunnen met vragen over het houden van dieren. Dat maakte het ministerie van Landbouw maandag bekend.

Veerman denkt dat strengere regels alleen er niet toe leiden dat honden, katten en andere huisdieren beter worden verzorgd. Hij gaat ervan uit dat goed geīnformeerde kopers van een huisdier kritisch staan tegenover fokker en handelaar.

Met de maatregel reageert Veerman op het onlangs gepresenteerde actieplan van het Forum Welzijn Gezelschapsdieren. Daarin werd gesteld dat fokkers, handelaren en baasjes vaak tekortschieten in de verzorging van gezelschapsdieren. Voorzitter C. Wensing stelde toen voor om bij de aanschaf van een dier een bijsluiter te leveren met daarin aanwijzingen hoe het dier het best kan worden verzorgd.
 
  Opmerkelijk vormgegeven muis
  Feestelijke ¨open dag¨ boordevol activiteiten
  50.000 mensen zien Kattenstoet passeren

Gerelateerd

Huisdier betere luisteraar dan partner

'Om mensen zoals ik te helpen'

Kat zet 50 000 mensen zonder stroom

Gebrekkige verzorging kat levert boete op

Britse particulieren houden leeuwen en tijgers

  

In onze shop
Happy Cat Adult Sterilised
Gecastreerde katten komen het gemakkelijkst in gewicht aan, omdat ze door de homonale veranderingen minder actief zijn en daarnaast wel hun eetlust behoude...
EUR 42.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed