Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

50.000 mensen zien Kattenstoet passeren

 
Post datum: 5/15/2006    Door: admin    3384 keer bekeken    
 
Zowat 50.000 toeschouwers hebben gisterenmiddag in Ieper de 41ste editie van de Kattenstoet bijgewoond. De stoet werd voor een stuk vernieuwd. Zo werd een deel van de stoet, ondermeer de intrede van de Vlaamse edelen in de stad Ieper en de veroordeling van kat en heks, afgesplitst om al op zaterdagavond door het centrum van Ieper te trekken.

De bedoeling was om de eigenlijke kattenstoet wat in te korten. Toch duurde de doorgang op de Grote Markt, waar naast burgemeester Luc Dehaene en gouverneur Paul Breyne ook minister-president Yves Leterme en Vlaams minister Inge Vervotte op de tribune zaten, nog bijna twee uur. Onder de toeschouwers waren er opvallend veel Japanners. Zelfs een ploeg van TV Tokyo was in Ieper voor een reportage over de stoet.

Enkele nieuwigheden waren 'cats op quads' die de stoet openden, een keteldrumwagen, een reuzenkooi waarin katten acrobatische toeren uithaalden, 10 kleine reusjes die 'les chats de Geluck' uitbeeldden en de Ieperse reus Cieper die in een nieuwe outfit stak.
 
  Anaalklieren hond en kat
  Woning Wilhelminaoord
  Aangifte van mishandeling van kat

Gerelateerd

'Om mensen zoals ik te helpen'

Kat zet 50 000 mensen zonder stroom

'Katten maken mensen gek'

Nieuw soort kat voor mensen met allergieŽn

  

In onze shop
Hagen Catit Drinkfontein 3 l
Net zoals wij mensen hebben ook dieren water nodig om te overleven. Het lichaam van een kat of een hond bestaat voor ongeveer 70% uit water. Als u uw huisd...
EUR 45.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed