Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

10 huiskatten treden op in het Circus

 
Post datum: 4/28/2006    Door: admin    3755 keer bekeken   
bron link 
 
Het Staatscircus van Moskou-Holiday slaat zijn tenten op in IJsselstein.Op het evenemententerrein het Podium kunt u op vrijdag 5 mei terecht om 15.00 en om 19.00 uur. Op zaterdag 6 mei om 15.00 en 19.00 uur en op zondag 7 mei om 14.00 uur. De kassa is open vanaf 11.00 s'morgens. De tournee 2006 presenteert het Staatscircus van Moskou-Holiday een internationaal en, volgens traditie, klassiek circusprogramma. Het motto Circus, zoals circus hoort te zijn staat garant voor een feest voor jong en oud, waaraan een groot aantal topartiesten uit de Russische Federatie, Azerbeidzjan, Oekraďne, Letland, Tsjechië, Polen, Roemenië, Duitsland en Nederland meewerkt.

Een programma waarin, naast nieuwe acts, ook een beroep is gedaan op artiesten die in het verleden met groot succes in het circus optraden.
Dit spectaculaire programma is samengesteld door artistiek directeur Hans Martens, een neef van de legendarische circusdirecteur Toni Boltini. Het Staatscircus van Moskou-Holiday reist met een kleurrijke circustent die plaats biedt aan circa 1200 bezoekers. De zittribunes aan de beide zijden zijn voorzien van rugleuningen. Op de fronttribune en in de loge kunnen de bezoekers plaatsnemen op comfortabele kuipstoelen. Gedurende de koude dagen zijn zowel de voortent als de grote circustent heerlijk verwarmd.

Hoe lief katten ook kunnen zijn, de eigenzinnigheid van deze diertjes is spreekwoordelijk. Vandaar dat men er vanuit gaat dat onze huiskat niet of nauwelijks kan worden afgericht. Desondanks is het de uit de Oekraďne afkomstige Nikolai Ivachtchenko gelukt om met veel geduld en toewijding maar liefst tien huiskatten te dresseren. Hij brengt een programma waarin de dieren op onnavolgbare wijze als onder meer jongleurs en acrobaten optreden.

Piste vrij voor de Russische Irina Viazoua met haar honden-act. De doldwaze capriolen van de vrolijke keeshonden zal het publiek doen schateren.

KASSA GEOPEND V.A. 11.00 UUR
INFO.06-15501390
www.moskoucircus.nl

 
  Week van het Huisdier in teken van Huisdier & Kind
  Kat ‘Poes’ onder de olie
  Meer dierenleed door verwarde baasjes

Gerelateerd

Sterilisatie van huiskatten verplicht in België?

'Veilingsites treden niet hard genoeg op tegen dierenhandel'

Gif doodt vijf huiskatten in Oude Pekela

‘Het circus is altijd echt’

  

In onze shop
Happy Cat Indoor Adult vooralpen-rund kattenvoer
Smullen zonder slecht geweten met Happy Cat Indoor Adult vooralpen-rund voor volwassen katten. Het caloriegehalte van dit hoogwaardige droogvoer is aan de ...
EUR 22.49
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed