Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

kattenbont goedkoop op internet verkrijgbaar

 
Post datum: 4/16/2006    Door: admin    3074 keer bekeken   
bron link 
 
In de Europese Unie zijn via het internet voor weinig geld honden- en kattenhuiden uit China verkrijgbaar. Dat meldt de Britse dierenrechtenorganisatie CWI (Care for the Wild International). Volgens CWI-woordvoerder Barbara Maas heeft haar organisatie een website gevonden waarop een hondenhuid minder dan 10 pond (14,50 euro) kost. Een kattenvel zou voor minder dan 2,60 pond (3,80 euro) worden aangeboden.

De Ngo roept de Britse regering op de invoer van deze huiden te verbieden. Volgens de Schotse europarlementariër Struan Stevenson is "de meerderheid van de Europese afgevaardigden, na zes jaar van campagnes die uitmondden in unilaterale verboden op de handel in katten- en hondenbont in vijf EU-landen en Zwitserland, vastbesloten vóór eind dit jaar een verbod voor de gehele EU te bewerkstelligen."
 
  Tientallen redders in touw voor New Yorkse poes
  Muis krijgt 2123 felicitaties uit heel de wereld
  Kat redt leven van vondeling

Gerelateerd

Belg dumpt massaal dieren op internet

Het internet bestaat uit katten

“Dierenasiel wordt gebruikt als goedkoop pension”

Honden- en kattenbont taboe in Europa

  

In onze shop
Applaws Kattenvoer 6 x 70 g
Applaws compleetvoer voor katten wordt geproduceerd uit hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten. Hiermee kan een hoogwaardig voer worden gegarandeerd. Bi...
EUR 6.49
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed