Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Dierenopvangcentrum Amsterdam roept hulp burgers in

 
Post datum: 4/7/2006    Door: admin    3738 keer bekeken   
bron link 
 
Het Dieropvangcentrum Amsterdam vraagt in een nieuwe campagne de burgers van Amsterdam te helpen om de financiering van de nieuwbouw rond te krijgen. Een groot deel van het geld is binnen maar de eigen bijdrage van het dierenopvangcentrum moet dringend worden aangevuld.

In de week van 9 april wordt op een groot aantal adressen een ansichtkaart bezorgd met het verzoek een gift te doen voor het nieuwe asiel (zie bijlage). Dit geld is nodig om het asiel echt helemaal volgens plan te bouwen. Het nieuwe dierenopvangcentrum is cruciaal voor het welzijn van de Amsterdamse (zwerf)hond en (zwerf)kat.

Het asiel is de vervanging van het asiel op de Polderweg en het reeds gesloopte asiel op de Ookmeerweg. Daarmee krijgt Amsterdam een modern en groot dierenopvangcentrum dat aan de strengste wettelijke en dierenwelzijnseisen voldoet. In het nieuwe asiel kunnen 190 honden en 480 katten gehuisvest worden. De bouw van het nieuwe dierenopvangcentrum moet in december 2006 klaar zijn.

Donaties van particulieren zijn echt hard nodig! Als iedere Amsterdamse dierenliefhebber minimaal één euro zou doneren, dan zijn we ook al een heel eind op de goede weg!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Irene v.d. Horst, bestuursvoorzitter van het dierenopvangcentrum op (020) 4622310. Donaties kunnen worden overgemaakt op rekeningnummer 143148 ovv. nieuwbouw.

Voor meer informatie over het nieuwe dierenopvangcentrum kunt u terecht op www.polderweb.nl
 
  Media duiken op Dikke Muis
  Eenogig Ragdoll katje tentoongesteld
  Oudste kat van Nederland

Gerelateerd

Opening Medisch Centrum voor Dieren in Amsterdam

Prinses opent nieuwe productiefaciliteit van Intervet

Poezenboot Amsterdam is overvol

Populaire kattennamen, aparte namen nieuwe trend

Vereniging vraagt hulp kattenbezitters


 Reakties op dit artikel: (1 reakties totaal)
Post datum: 4/22/2007 11:54:42 AM   Gepost door: george
Had geld overgemaakt naar 143148, maar met als naam quotAsielquot, omdat ik niet 123 iets anders kon vinden. Bank heeft het weer teruggestort omdat bank/naam niet overeenstemmen. Ik ga nu proberen quotDierenopvang Amsterdamquot, maar lijkt me dus een aandachtspunt, want veel mensen zal het isschien niets eens opvallen op hun bankafschrift of hebben geen zin om nog een keer te zoeken en proberen. Kortom, misschien verstandig om de naam in de alinea waar het gironummer voorkomt te zetten... Na zoeken op amsterdam en 143148 kwam ik op deze pagina uit: http://www.poezenweide.nl/nieuws/783.html Groeten en succes, George

  

In onze shop
4 kg Royal Canin Kitten Sterilised Kattenvoer
Voor de sterilisatie/castratie is de stofwisseling van de kat op voeding met een vrijwel constant energiegehalte ingesteld. De kat eet zoveel tot haar ener...
EUR 24.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed