Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Media duiken op Dikke Muis

 
Post datum: 4/7/2006    Door: admin    2873 keer bekeken    
 
BORNE - Er zijn weinig mensen die kunnen zeggen dat ze op hun verjaardag vier cameraploegen op bezoek hebben gekregen, de katten die deze eer ten beurt vallen zijn nog schaarser. Dikke Muis van de familie Hallema uit Borne overkwam het gisteren wel.

Met cameraploegen van RTL 4, SBS 6, RTV Oost en het Tubantia Journaal was het een drukke verjaardag voor de kersverse 27-jarige kater. Eigenaar Ruurd Hallema is verbaasd door de vele aandacht: ‘Het is echt ongelooflijk, naar aanleiding van berichten in De Twentsche Courant Tubantia en Spits van vanochtend kregen we ook nog zo’n 300 emails met felicitaties.’ De vriezer van de familie zit inmiddels aardig gevuld met taarten, aldus Hallema: ‘We hadden er zelf al een gekocht, maar van de cameraploegen en van een Bornse bakker kregen we er nog een paar.’ Een dierenwinkel uit het dorp heeft zelfs een speciale mand langsgebracht met allemaal lekkernijen en spulletjes voor de hoogbejaarde kat. De jarige zelf onderging het feestgewoel rustig, hij is bijna geheel doof.
 
  Eenogig Ragdoll katje tentoongesteld
  Oudste kat van Nederland
  „Onderschat rol kat bij vogelgriep niet”

Gerelateerd

Katjes met spierziekte vallen voortdurend om

'Om mensen zoals ik te helpen'

Kat zet 50 000 mensen zonder stroom

Oscar en Fleur vallen in de prijzen!

'Katten maken mensen gek'

  

In onze shop
Kattenspeelgoed Cat Activity Turn Around
Het Cat Activity Turn Around intelligentiespeeltje voldoet aan de natuurlijke behoefte van uw kat aan lichamelijke inspanning evenals psychische uitdaging!...
EUR 4.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed