Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Politie zoekt getuige van kattenmoord

 
Post datum: 3/30/2006    Door: admin    1735 keer bekeken   
bron link 
 
ROTTERDAM - De politie is in haar onderzoek naar de kattenmoorden in Beverwaard op zoek naar een ’beverwaardbewoner’ die onder deze naam heeft gereageerd op de website van het AD/Rotterdamse Dagblad.

Onder het artikel met als kop ’Katten gedood in ijskoud singelwater’ schrijft hij of zij als reactie : ’Ik weet precies wie het hebben gedaan. Namen, gezichten en adres. Wat ze met deze diertjes hebben gedaan doen ze ook met mensen. Geloof me maar.’

De politie kan op dit moment niet meer zeggen dan dat het onderzoek loopt en dat de zoektocht naar deze ’beverwaardbewoner’ een van de stappen daarin is.

De afgelopen weken zijn minimaal vijf katten en een hond dood gevonden in het water van de Rhijnauwensingel. Buurtbewoners en de Dierenbescherming wijzen naar hangjongeren. Deze zeggen zelf zich van geen kwaad bewust te zijn.
 
  Opnieuw kat vergiftigd: wees alert!
  Vogelgriep nestelt zich in longen
  Kattenvoer gezonder dan lightproducten

Gerelateerd

Royal Canin: Onderzoek consumentenbond kattenvoer onvolledig

Parijs vroeg onderzoek naar risico voor katten

Eigenaren kat willen vertrouwen in politie terug


 Reakties op dit artikel: (1 reakties totaal)
Post datum: 6/15/2007 9:47:01 PM   Gepost door: marian
Woensdagavond heeft een dorpsranddebiel de poes van mijn zusje doodgeschoten,de politie noemt het vernieling van goederen,ik weet er wel een ander woord voor.Beseft zo iemand wel wat ie je aandoet?Het beestje was nog jong,zo uit het asiel,ze hadden nog jaren plezier van elkaar kunnen hebben en dan komt er een held met een pitooltje om jouw dat even af te nemen,walgelijke daad,en vooral niet bekennen,zo heldhaftig is ie dan toch maar niet.

  

In onze shop
3,5 kg / 4 kg Royal Canin Droogvoer + 12 x 85 g Royal Canin Instinctive in Saus gratis!
Met Royal Canin kattenvoer voedt u uw kat juist en evenwichtig. Als pionier van kattendroogvoer staat Royal Canin tegenwoordig dankzij intensief onderzoek ...
EUR 27.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed