Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Opnieuw kat vergiftigd: wees alert!

 
Post datum: 3/29/2006    Door: admin    1968 keer bekeken   
bron link 
 
OSS – Stichting Amivedi Oss waarschuwt kattenbezitters om waakzaam te zijn in verband met een vergiftiging maandag in de Duivenstraat in Oss. De kat leeft nog wel. Maar of hij het haalt, is zeer de vraag.

Dit is al de tweede vergiftiging in een korte tijd. Vorige week zaterdag is in de nabijgelegen Teugenaarstraat al een kat vergiftigd. In beide gevallen is sprake van rattengif. "We vragen mensen alert te zijn, want ook andere dieren of zelfs kinderen kunnen in aanraking komen met het gif.

Ziet u in de omgeving gif of een dood dier liggen, waarschuw dan direct de bewoners en politie of de dierenambulance”, aldus Els Knook van Amivedi. Wie iets meer kan vertellen over deze voorvallen, wordt verzocht te bellen - desnoods anoniem - met Amivedi (0412 - 64 77 21) of de politie (0900-8844). Mailen kan ook: amivedi59@zonnet.nl.
 
  Vogelgriep nestelt zich in longen
  Kattenvoer gezonder dan lightproducten
  ’De spreekkamer was onze huiskamer’

Gerelateerd

Dierenbescherming waarschuwt voor vergif

Wilde katten vergiftigd om bedreigde papegaai

Tientallen dieren dood door vergiftiging in Maurik

Politie waarschuwt eigenaren huisdieren voor gif

Katten mogelijk vergiftigd in Almere

  

In onze shop
FURminator deShedding Tool voor katten + 12 x 85 g Iams Pouches Delight Land & Zee in Gelei grat
De FURminator deShedding Tool lost het hoofdprobleem van de meeste kattenbezitters op, overal haren op kleding of bank. Losse haren kunnen leiden tot vervi...
EUR 21.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed