Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Ubisoft kondigt kattensimulator Catz aan

 
Post datum: 3/3/2006    Door: Gerjan Dragt    2427 keer bekeken    
 
Na een paar jaar geleden de tamacotchi's in de vorm van kleine, irritant piepende computertjes te hebben moeten doorstaan is het item anno 2006 weer helemaal hot. De bekendste game is natuurlijk Nintendogs, die vorig jaar voor de Nintendo DS verschenen is. Ook staan er andere huisdiersimulatiegames in de planning waaronder de game Catz, die Ubisoft onlangs als exclusive game aangekondigt heeft voor de GBA.

In Catz is het natuurlijk de bedoeling om je poesje flink te verwennen en te trainen en je kunt zelfs kiezen voor meerdere merken poesjes. Of Catz net zo'n succes zal worden als Nintendogs kunnen wij nog niet zeggen, maar het idee om poesjes te verwennen klinkt ons in ieder geval goed in de oren. Catz verschijnt in maart in de winkels.
 
  `Vreemd genoeg zijn katten altijd de dupe`
  Kat of kater?
  Duitsers dumpen massaal hun kat

Gerelateerd

Katten moeten aangelijnd

Britten moeten hun kattenbelletje veranderen

Huisdieren moeten Sonja-Bakkeren

'Alle katten moeten chip of tatoeage'

Katje is de oorzaak van piepende auto

  

In onze shop
Blad geperst catnip
Catnip, ook wel kattenkruid genoemd, is een kruid dat katten over het algemeen erg aantrekkelijk vinden. Happy Pet biedt het Catnip blad nu ook in geperste...
EUR 2.72
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed