Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Masterfoods gebruikt schapvisie voor groei

 
Post datum: 2/26/2006    Door: admin    2555 keer bekeken   
bron link 
 
Petfoodproducent Masterfoods gebruikt haar nieuwe schapvisie om groei te kunnen realiseren. Die visie zorgt er namelijk voor dat nieuwe producten kunnen worden geintroduceerd. De nieuwe schapvisie werd twee jaar geleden gelanceerd.

Volgens account manager Claudia Zwart zijn de schappen geschikt voor tweederde artikelen voor de kat en eenderde producten voor de hond. De kattenafdeling kan ingedeeld worden in tweederde nat en eenderde droog. Verder liggen goedkopere producten onderin het schap en premiumartikelen wat meer op ooghoogte.

Volgens Zwart bleek uit testen met de schapvisie dat de afzet stabiel bleef, maar dat de omzet en het rendement stegen. Masterfoods heeft daarom besloten de schapvisie te gebruiken als basis voor het realiseren van groei. Consumentenonderzoek wordt ook ingezet om tot goede innovaties te komen. Uit onderzoek bleek bijvoorbeeld dat er twee trends zijn in huisdierland: gezondheid en individualisering van het huisdier. Masterfoods speelt daar op in met nieuwe producten, zoals de gezonde kattenvoeding Perfect Fit of de rijkelijk gevulde maaltijdzakjes voor de kat.

De relatie met de hond wordt door middel van een speciale campagne van Pedigree aangescherpt. Ook heeft Masterfoods een eigen tijdschrift, Doggy Mag.
 
  Zwarte kat brengt geluk
  Roofdieren in zoo krijgen eten via katapult
  Ragdoll kittens geboren

Gerelateerd

Prinses opent nieuwe productiefaciliteit van Intervet

Populaire kattennamen, aparte namen nieuwe trend

Dierenasiel trekt nieuwe vacht aan

Afslanken voor huisdieren nieuwe hype

Nog geen nieuwe plaats dierenasiel Woerden

  

In onze shop
Kattenspeelgoed Cat Activity Turn Around
Het Cat Activity Turn Around intelligentiespeeltje voldoet aan de natuurlijke behoefte van uw kat aan lichamelijke inspanning evenals psychische uitdaging!...
EUR 4.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed