Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Roofdieren in zoo krijgen eten via katapult

 
Post datum: 2/25/2006    Door: admin    2051 keer bekeken    
 
PRETORIA - De leeuwen, tijgers, luipaarden en panters in de zoo van de Zuid-Afrikaanse hoofdstad Pretoria krijgen hun voedsel binnenkort op een wel heel originele manier. De zoo zal de beesten eten toewerpen met een katapult.

Het bijna twee meter grote "geschut" is een idee van Willie Labuschagne, directeur van de zoo. Hij wil de dieren in hun eentonige verblijfplaatsen wat afwisseling brengen.

Bij testen vlogen de vleesbrokken voor de roofkatten volgens de krant The Citizen tot vijftig meter ver. Dat het voedsel letterlijk uit de lucht komt en er geen verzorger meer zichtbaar is, moet een extra attractie vormen voor de roofdieren. De directeur wil het experiment ook uitbreiden naar de gorilla's en de chimpansees.
 
  Ragdoll kittens geboren
  Kat 3 dagen in kou op balkon zonder eten
  Kat brengt tarantula het huis in

Gerelateerd

Spijkerbroeken voor tijgers in Emmen

Britse particulieren houden leeuwen en tijgers

Nieuwbouw dierenasiel binnenkort geopend

  

In onze shop
6 kg Nutrivet Kat and Kitten Regional Farm Chicken Kattenvoer
Katten zijn carnivoren. Ondanks hun huidige levensstijl is hun algemene metabolisme en, in het bijzonder, hun spijsverteringssysteem hetzelfde als van hun ...
EUR 32.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed