Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Kat brengt tarantula het huis in

 
Post datum: 2/24/2006    Door: admin    2245 keer bekeken    
 
Felix de kat heeft zijn baasjes de stuipen op het lijf gejaagd toen hij met een reuzentarantula in zijn bek het huis binnenwandelde. De 21-jarige Sarah Beedham vond de spin, vijftien centimeter lang van poot tot poot, op de keukenvloer in haar huis in Scunthorpe, Groot-Brittannië.

“Ik heb een enorme hekel aan spinnen. Ik kwam thuis en knipte het licht aan, en bevroor ter plekke toen ik het beest zag liggen,” aldus Sarah. “Ik heb meteen in paniek mijn vader gebeld.”

De dierenarts werd er nog bijgeroepen, maar tegen de tijd dat hij aankwam was de Chileense tarantula, wiens gif niet dodelijk is, al dood. Vader Dennis veegde de spin op en gooide hem de vuilbak in.
 
  Zegels sparen voor crematie huisdier
  Vangkooi ontvreemd bij dierenopvang Maasland
  Dierenbescherming "helpt" zwerfkatten

Gerelateerd

Dierenasiel zoekt baasjes voor vele kittens

Zwerfdieren sneller terug naar baasjes dankzij Amivedi

Katten hebben slimmere baasjes dan honden

Economische crisis brengt dierenasiels in problemen

Ashera Chin-San voorlopig niet naar baasjes

  

In onze shop
2 kg Royal Canin Sphynx Kattenvoer
De Sphynx is makkelijk herkenbaar, omdat zij geen vacht heeft. De Sphynx heeft een speels, fijn, onafhankelijk en levendig karakter. Daarnaast vindt zij ho...
EUR 21.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed