Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Zegels sparen voor crematie huisdier

 
Post datum: 2/23/2006    Door: Victor Schildkamp    2400 keer bekeken   
bron link 
 
DEN HAAG - Zegeltjes sparen voor de crematie van een huisdier: de belangstelling is groot. Het spaarsysteem loopt nauwelijks een week en tientallen dierenwinkels doen er al aan mee.

Initiatiefnemer is Menno de Jong, de 29-jarige eigenaar van dierenzaak De Goudgup aan het Almelo- plein in Den Haag. Voor elke zes euro die je daar besteedt, krijg je één zegel. Met 75 nog ouderwets zelf gelikte zegels is de kaart vol en met drie kaarten kan de dode kat naar het crematorium.

Voorwaarde is dan wel dat het dier niet zwaarder is dan vier kilo. Hoe meer kilo’s, hoe meer kaarten je nodig hebt. Met flink doorsparen kun je zelfs een paard laten cremeren.

En een muis? ,,Kan ook,’’ zegt De Jong. ,, Ik denk dat er dan wel een soepele regeling mogelijk is met de crematoria, zodat het voor minder dan drie kaarten kan. Een muis is zo licht.’’

In de regel zal het gaan om honden en katten. Het nieuwe spaarsysteem is vorige week van start gegaan. Wie te weinig zegels heeft voor een crematie, kan met bijbetaling toch zijn dier laten cremeren.
 
  Vangkooi ontvreemd bij dierenopvang Maasland
  Dierenbescherming "helpt" zwerfkatten
  Onbegrip vaak oorzaak probleemgedrag dieren

Gerelateerd

Veel belangstelling bij Opendeurdag DOC

Sparen voor crematie huisdier


 Reakties op dit artikel: (1 reakties totaal)
Post datum: 2/25/2006 9:57:07 AM   Gepost door: Erik
Echt een ranzige actie wat mij betreft...een dier is geen mens he, laten we het in verdesnaam ook zo blijven zien!!!!! En er zullen nu ongetwijfeld mensen zijn die me dit kwalijk nemen.

  

In onze shop
32 x 100 g Animonda vom Feinsten Adult Kalkoen & Konijn Kattenvoer
Animonda vom Feinsten Adult kattenvoer uit uitsluitend bijzonder zorgvuldig geselecteerde vleessoorten, zonder saus. Met duidelijk meer vlees per variatie....
EUR 18.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed