Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Werkzaamheden Poezenweide

 
Post datum: 2/20/2006    Door: admin    2964 keer bekeken    
 
De veranderingen op de Poezenweide naderen bijna het einde, de meeste pagina's zijn inmiddels aangepast aan het nieuwe uiterlijk en er is veel meer content aanwezig. Iedereen bedankt voor de leuke reakties en suggesties hierover!
Mocht je trouwens zelf nog in het verleden een verhaaltje of opstel geschreven hebben over katten, en zou je dit graag op de Poezenweide gepubliceerd willen hebben, stuur ze dan naar ons op en laat het even weten! We willen graag zulke artikelen op de Poezenweide voor iedereen beschikbaar stellen. We zullen natuurlijk je naam bij het artikel zetten, en als je wilt, een link naar jouw eigen website!
 
  Zwerfkatten verdwenen in Terneuzen
  Varkensziekte bedreigt honden en katten
  Kat blijkt vatbaar voor vogelgriep

Gerelateerd

Prinses opent nieuwe productiefaciliteit van Intervet

Populaire kattennamen, aparte namen nieuwe trend

De Poezenweide opent grote online kattenwinkel!

Dierenasiel trekt nieuwe vacht aan

Afslanken voor huisdieren nieuwe hype

  

In onze shop
FURminator deShedding Tool voor katten + 12 x 85 g Iams Pouches Delight Land & Zee in Gelei grat
De FURminator deShedding Tool lost het hoofdprobleem van de meeste kattenbezitters op, overal haren op kleding of bank. Losse haren kunnen leiden tot vervi...
EUR 21.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed