Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Sparen voor crematie huisdier

 
Post datum: 2/17/2006    Door: admin    2024 keer bekeken    
 
DEN HAAG - Hagenaars kunnen punten sparen voor de crematie van hun huisdier. Deze optie is in het leven geroepen door een dierenzaak in de stad.

De eigenaar zegt te merken dat steeds meer mensen het afscheid van hun trouwe huisdier niet zomaar voorbij willen laten gaan. „Nederland telt steeds meer dierencrematoria, zodat het niet meer nodig is om je dier naar een destructiebedrijf te laten brengen. Maar het is niet echt goedkoop”, legt Menno de Jong van de Goudgup uit.

De punten krijgen de klanten bij hun aankopen, 1 punt per euro. Vanaf 1500 punten – het benodigde aantal hangt af van de grootte van het dier zorgt de dierenwinkel voor de crematie.
 
  Digitale kat
  Dierenbescherming geeft cursus ehbo
  Nieuwe trend: feestjes voor huisdieren

Gerelateerd

Zegels sparen voor crematie huisdier

  

In onze shop
32 x 100 g Animonda vom Feinsten Adult Kalkoen & Konijn Kattenvoer
Animonda vom Feinsten Adult kattenvoer uit uitsluitend bijzonder zorgvuldig geselecteerde vleessoorten, zonder saus. Met duidelijk meer vlees per variatie....
EUR 18.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed