Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Italianen maken jacht op zwarte panter

 
Post datum: 2/15/2006    Door: admin    3169 keer bekeken    
 
Wij hadden de poema op de Veluwe, in Italië hebben ze de panter. Het dier werd dinsdag gezien en sindsdien is een gebied rond een dorpje vlakbij Rome helemaal afgezet. De zwarte panter was een woning in aanbouw ingevlucht. Ondanks de in groten getale opgetrommelde politie en de aanwezigheid van een dierenarts en een roofdierdeskundige wist de panter te ontvluchten. Inwoners van het gebied zijn opgeroepen thuis te blijven en op hun kinderen te letten.

Sinds het begin van de jaren negentig gaat er in de omgeving van Rome al een verhaal rond dat er een rondzwervende panter zou zijn. Tot dusver werden die afgedaan als 'broodje-aap-verhalen'.

Het dier is gisteren op de foto gezet en volgens deskundigen gaat het inderdaad om een panter. Bij de politie van Rome zijn al diverse meldingen binnengekomen dat een grote katachtige was gezien.
 
  ‘We zien te dik nu vaak als normaal’
  Angstig gemiauw vanonder motorkap
  Hulp van elektronische katten en robohonden

Gerelateerd

Wielrenner rijdt over zwarte kat

Loopt er een panter rond in Luik?

  

In onze shop
2 kg Sanabelle + 2 x 55 g graanvrije kattensticks gratis!
Sanabelle is droog kattenvoer van de allerbeste kwaliteit. Sanabelle kattenvoer is een zeer uitgebalanceerd dieet, omdat er nauw samen wordt gewerkt met on...
EUR 15.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed