Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Kattenactie Dierenbescherming Amsterdam

 
Post datum: 2/8/2006    Door: admin    3053 keer bekeken    
 
AMSTERDAM - De Dierenbescherming Amsterdam organiseert een kortingsactie voor de castratie en sterilisatie van katten. Katteneigenaren kunnen hun huisdier met een respectievelijke korting van 10 en 20 euro laten helpen.

De kortingsbonnen (te vinden op de website www.amsterdam.dierenbescherming.nl) zijn geldig van 14 februari tot en met 14 maart.

De dierenbescherming houdt deze actie om mensen in te laten zien hoe belangrijk het is om hun dieren te laten opereren. „Alleen zo kunnen de gevolgen van de kortstondige liefde tussen dieren worden vermeden: ’ongewenste’ nesten jonge dieren, volle asielen en nog meer (zwerf)katten in Amsterdam”, aldus de woordvoerster.
 
  Brandweervrouw redt poesje uit riool
  Illegale kattenhandelaarster actief op web
  Ode aan Tom Poes

Gerelateerd

Opening Medisch Centrum voor Dieren in Amsterdam

Poezenboot Amsterdam is overvol

Groot succes preventieve acties Dierenbescherming

DRRC organiseert 6e HCM testdag!

Speciale chip en sterilisatie actie in Helmond

  

In onze shop
4 kg Royal Canin Kitten Sterilised Kattenvoer
Voor de sterilisatie/castratie is de stofwisseling van de kat op voeding met een vrijwel constant energiegehalte ingesteld. De kat eet zoveel tot haar ener...
EUR 24.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed