Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Korting voor het ‘laten helpen’ van kat

 
Post datum: 1/18/2006    Door: admin    1916 keer bekeken    
 
ZUTPHEN - Dierenasiels stromen ieder jaar weer vol met katten en ongewenste kittens. Ook het zwerfkattenprobleem in deze regio groeit. Daarom organiseert Dierenbescherming Zutphen en omstreken ook dit jaar een sterilisatie- en castratie-actie.

De Dierenbescherming in samenwerking met dierenartsen uit de gemeenten Zutphen, Brummen, Bronckhorst en Lochem ook dit jaar een sterilisatie en castratie-actie voor katten van particulieren. Wie in een van deze gemeenten woont, kan de gehele maand februari tegen gereduceerd tarief zijn kat laten behandelen. In de actieperiode geven de meeste dierenartsen vijf euro korting op de operatie.

Maar daar blijft het niet bij. Ook de Dierenbescherming draagt financieel een steentje bij. En wel tien euro. Waardoor dus de korting oploopt tot vijftien euro omdat Dierenbescherming Zutphen en omgeving er nog eens tien euro bij doet.

Wie nadere informatie wil kan terecht bij Diny te Velthuis, tel. 0575-556668.
 
  Gooise katten moeten aidstest ondergaan
  Dieren massaal voor de buis
  ‘Zelfs de dieren lullen over me’

Gerelateerd

Economische crisis brengt dierenasiels in problemen

Dierenbescherming geeft korting op chippen kat

Tijdelijke korting op chippen huisdier

Al 14.000 euro korting om je kat te laten klonen

  

In onze shop
2 x 3,5 kg Hill's Feline Sterilised Cat Mature Adult Kattenvoer
Hill~s Science Plan Sterilised Mature Adult is een optimaal aangepast kattenvoer voor gecastreerde katten vanaf 7 jaar. Veel kattenbezitters laten hun katt...
EUR 53.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.

Zwerfhonden 250x250

Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed