Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Kat onder de motorkap mee naar Oostenrijk

 
Post datum: 1/8/2006    Door: admin    2177 keer bekeken    
 
Een kat uit het Brabantse Oisterwijk is op reis geweest. Het beestje, genaamd Mario, was onder de motorkap van een buurtgenoot gekropen die op skivakantie in Oostenrijk ging. Op de vakantiebestemming kwam Mario tot ieders verbazing opeens tevoorschijn.

De verbazing werd nog groter toen de vakantiegangers op het kaartje aan de halsband lazen dat het dier uit hun eigen dorp kwam. Mario is samen met zijn tijdelijke baasjes een weekje in Oostenrijk gebleven, en werd zaterdagavond herenigd met zijn echte baasjes. De kater maakt het goed, ondanks een paar brandwonden die hij bij de heenreis opliep.
 
  Dierenopvang is wachten op een centrale plek beu
  Poes met schrik vrij
  Politie neemt verwaarloosde dieren in beslag

Gerelateerd

Opmerkelijke oproep aan Brabantse kattenliefhebbers

Kat zit vast onder motorkap auto

Poes reist onder motorkap van Hasselt naar Brussel

Poes rijdt mee onder motorkap

  

In onze shop
5 + 1 gratis! 6 x 200 g GranataPet DeliCatessen Kattenvoer
Eiwitrijke voeding, met aangepast, gematigd vetgehalte wordt door katten zeer goed verteerd. Omdat katten van nature roofdieren en vleeseters zijn, is hun ...
EUR 7.09
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed