Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Oren poes gecoupeerd

 
Post datum: 12/29/2005    Door: admin    3645 keer bekeken    
 
DEN HAAG - Dierenbeulen hebben van de anderhalf jaar oude Haagse poes Anna de puntjes van haar oren geknipt en haar oog en snorharen gekortwiekt.

Het arme dier werd deze week door buurtbewoners bebloed en verfomfaaid afgeleverd bij een dierenarts. Zij hadden het verminkte beestje al een tijdje rond hun huis zien zwerven.

De behandeling van Anna door de dierenarts bleek een geluk bij een ongeluk.

Die schakelde namelijk de verloren-poezenspeurbrigade ’Katvinder’ en de Dierenambulance Den Haag in en die wist het baasje terug te vinden. Die was het dier al een half jaar kwijt.

„De eigenaar was hartstikke blij dat hij Anna weer terughad”, vertelt René Suurland van Dierenambulance Den Haag. „En ook Anna’s zusje, waarmee zij als jong poesje bij die mensen was gekomen, was opgetogen.” De dierenvriend is zelf ook dolgelukkig met de hereniging.

Met Anna gaat het inmiddels weer goed, al zullen haar oren nooit meer puntjes krijgen. „Die snor en oogharen groeien wel weer aan, maar die oren niet”, zegt Suurland.
 
  Poes overleeft rit onder motorkap
  Kat levend gekookt in magnetron
  Kalmeringspilletje kan huisdier fataal worden

Gerelateerd

Omwonenden zijn dierenopvang in haagse woning zat

Dierendetectives aan de slag in Haagse regio

Ondersteuningsactie Vereniging Kattenzorg in Haagse wijk

  

In onze shop
12 kg Almo Nature + noppenballen 4 stuks gratis!
Almo Nature Holistic bestaat uit zorgvuldig uitgezochte, hoogwaardige en natuurlijke grondstoffen. In Almo Nature kattendroogvoer worden geen smaakversterk...
EUR 43.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed