Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Poes overleeft rit onder motorkap

 
Post datum: 12/28/2005    Door: admin    2564 keer bekeken    
 
Een poes uit Zaandam heeft een kilometerslange rit onder de motorkap van een auto overleefd. De 6-jarige poes Marie hield aan het ritje slechts een verschroeide staart en een mank pootje over.

De poes van Ria en Harrie Wanrooij was in slaap gevallen onder de motorkap van de auto van buurman Raymond Binsbergen. Deze reed nietsvermoedend met zijn auto naar de kilometers verderop gelegen Amsterdam ArenA, maar rook toen hij op zijn bestemming was aangekomen een enorme brandlucht.

Toen Binsbergen onder de motorkap kek, vond hij daar de verschroeide poes van de buren die klem zat tussen de gloeiend hete radiator en het motorblok. Binsbergen bevrijdde de poes, die er vervolgens vandoor ging. Uiteindelijk werd ze teruggevonden in de parkeergarage onder de Amsterdam ArenA.
 
  Kat levend gekookt in magnetron
  Kalmeringspilletje kan huisdier fataal worden
  Oudere mannen omarmen robotkatje

Gerelateerd

Poes overleeft spijker door haar hoofd

Kat overleeft pijl door kop

Kat overleeft 50 kogels

Kat overleeft twintig minuten in draaiende wasmachine

Kat in kist overleeft lange bootreis

  

In onze shop
11 + 1 gratis! 12 x 70 g GimCat ShinyCat Jelly
Probeer de vier lekkere smaken van GimCat ShinyCat Jelly met bijzonder heerlijke stukjes in een lekkere gelei, die daardoor bijzonder sappig en mals zijn. ...
EUR 9.16
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed