Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Silver Valentijn steelt de show in Oudenbosch

 
Post datum: 12/14/2005    Door: admin    2642 keer bekeken    
 
OUDENBOSCH Tijdens de grote kattenshow van Saint pro Cat in sporthal De Beuk te Oudenbosch, is de Britse korthaar Silver Valentijn van Elsdieck van Gerrie Luijten uit Driewegen uitgeroepen tot de mooiste kat.

Het beest won het op alle fronten van zon 460 katten, die meer dan twintig rassen vertegenwoordigden. Silver Valentijn kreeg daarbij de titel Best of all, wat neerkomt op eeuwige roem voor de poes en promotie voor de fokker.

Het was best een heel gedoe om alle 460 katten een plaatsje te geven in de kooien. Ze waren gebracht door zon 230 eigenaren, waaronder topfokkers uit binnen- en buitenland.

Behalve raskatten waren er ook huiskatten in alle soorten en maten. Internationale keurmeesters, die in verschillende rassen zijn gespecialiseerd, hadden de hele zondag de handen vol om de katten te beoordelen volgens internationaal opgestelde regels.
 
  Minder huisdieren in Nederland
  Asiel in Kampen overvol
  Vrouw McCartney wil verbod op katten- en hondenbont

Gerelateerd

Internationale Kattenshow in Hazerswoude-Dorp

As britse kat levert 1000 euro op

Kat vat vlam tijdens diner

Summer steelt kittens en moet dus bevallen

Grote internationale kattenshow in Wassenaar

  

In onze shop
Cosma snackies kerst-editie
Een lekkere kerstdroom voor katten wordt werkelijkheid: Cosma snackies kerst-editie is een bijzonder hoogwaardig genot voor fijnproevers - fijn kip- en een...
EUR 4.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed