Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

De Gentse poezenboot mag niet vertrekken

 
Post datum: 12/5/2005    Door: admin    2260 keer bekeken   



 
 




De Gentse poezenboot vertrekt dan toch niet naar een droogdok in het Zeeuwse Sluiskil. Normaal zou dat vandaag gebeuren, maar de Nederlandse scheepvaartpolitie geeft geen toestemming voor het transport van de boot over het kanaal Gent-Terneuzen.

Mieke Schuddinck van de poezenboot vraagt zich af waarom. "Wat nu? Ik weet het niet. Ik was heel gelukkig dat de boot naar Sluiskil mocht. De herstelling zou er snel zijn gegaan, maar nu weet ik niet wat er gaat gebeuren."

De Gentse politie gaat nu meer uitleg vragen aan haar Nederlandse collega's. De stad Gent had 5.000 euro voorzien voor het verslepen van de poezenboot.
 
  Gezocht: een thuis voor wilde katten
  De leukste kattenboeken voor onder de kerstboom
  Vijfsterrenhotel voor huisdieren geopend

Gerelateerd

Kater Joep vertrekt van begraafplaats

Gentse poezenboot maakt water

Oprichtster poezenboot overleden

  

In onze shop
Feringa Menu Duo-Soorten 6 x 400 g, tijdelijk 5 + 1 gratis!
De met liefde geproduceerde Feringa Menu Duo-soorten bestaan uit een combinatie van vers bereid vlees of vis, verfijnd met wat groente of fruit en een vleu...
EUR 9.99




De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed