Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

De Gentse poezenboot mag niet vertrekken

 
Post datum: 12/5/2005    Door: admin    2322 keer bekeken    
 
De Gentse poezenboot vertrekt dan toch niet naar een droogdok in het Zeeuwse Sluiskil. Normaal zou dat vandaag gebeuren, maar de Nederlandse scheepvaartpolitie geeft geen toestemming voor het transport van de boot over het kanaal Gent-Terneuzen.

Mieke Schuddinck van de poezenboot vraagt zich af waarom. "Wat nu? Ik weet het niet. Ik was heel gelukkig dat de boot naar Sluiskil mocht. De herstelling zou er snel zijn gegaan, maar nu weet ik niet wat er gaat gebeuren."

De Gentse politie gaat nu meer uitleg vragen aan haar Nederlandse collega's. De stad Gent had 5.000 euro voorzien voor het verslepen van de poezenboot.
 
  Gezocht: een thuis voor wilde katten
  De leukste kattenboeken voor onder de kerstboom
  Vijfsterrenhotel voor huisdieren geopend

Gerelateerd

Kater Joep vertrekt van begraafplaats

Gentse poezenboot maakt water

Oprichtster poezenboot overleden

  

In onze shop
22 + 2 gratis! 24 x 100 g Animonda Rafiné Soupé Kattenvoer
Fijne malse en heerlijke vleesbrokjes verfijnd met echte gourmet-ingrediënten laten kattenharten sneller kloppen. Het Animonda Rafiné Soupé natvoer word...
EUR 10.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed