Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Kattenshow in Oudenbosch

 
Post datum: 12/2/2005    Door: admin    2823 keer bekeken    
 
OUDENBOSCH - In sporthal De Beuk in Oudenbosch wordt op zondag 11 december door Saint Pro Cat, Nederlandse Vereniging van Kattenliefhebbers, een internationale kattenshow gehouden.

Topfokkers van twintig verschillende rassen strijden de hele dag om de titel mooiste kat in hun categorie. Daarnaast is er aan het eind van de dag voor de allermooiste kat de titel ‘best over all’. De organisaties verwacht 450 katten in de sporthal.

Daarnaast kunnen de bezoekers snuffelen in stands waar voeding, speelgoed en andere kattenspullen te koop zijn.

De keuringen beginnen om 10.00 uur. Het publiek kan dan ook naar binnen en zien hoe de keurmeesters de katten van onder tot boven bekijken en beoordelen. Kattenliefhebbers kunnen bij de informatiestand van de organisatie ook terecht met vragen over de houden van katten, fokken van katten en de verzorging van deze huisdieren.
 
  Aantal zwerfkatten na jaar gehalveerd in Halen
  Vrouw die dode katten voor huis van Tobback zette vrijgesproken
  Vermiste Poes na weken terug

Gerelateerd

Internationale Kattenshow in Hazerswoude-Dorp

Grote internationale kattenshow in Wassenaar

Internationale kattenshow met ragdoll special

Nu is er het aanbod, in december de vraag

Ondersteuningsactie Vereniging Kattenzorg in Haagse wijk

  

In onze shop
Almo Nature Holistic Sterilised zalm & rijst Kattenvoer
Voor de castratie is de stofwisseling van de kat op een voeding met een bijna constant energiegehalte ingesteld. De kat eet zoveel tot haar energiebehoefte...
EUR 25.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed