Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Vrouw gewond en kat overleden bij brand

 
Post datum: 11/21/2005    Door: admin    2108 keer bekeken    
 
Amsterdam - Bij een keukenbrand in de Mr. P.N. Arntzeniustraat is vanmiddag een vrouw gewond geraakt. Zij is met rookvergiftiging naar een ziekenhuis gebracht. De dierenambulance kwam ter plaatse voor de kat des huizes, maar helaas kwam hulp daarvoor te laat.

De brand ontstond even na 13.00 uur in de keuken van de woning. De brandweer trof de vrouw aan in de woonkamer. Zij is door brandweerpersoneel uit de woning gered en overgedragen aan ambulancepersoneel. De brand was snel onder controle. Bovengelegen woningen zijn geventileerd, maar liepen verder geen schade op. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.
 
  Gratis inloopspreekuur kattengedragsproblemen
  Kattenvoerder valt van balkon
  Enquête: geef uw mening over Europees dierenwelzijnsbeleid

Gerelateerd

Meisje gewond na aanrijding met kat

Kat mogelijk overleden door eten van gif

Hond graaft overleden kat-maatje op

Vrouw gewond door overstekende kat

Kat overleden bij brand in Flierveld

  

In onze shop
3,5 kg / 4 kg Royal Canin Droogvoer + 12 x 85 g Royal Canin Instinctive in Saus gratis!
Met Royal Canin kattenvoer voedt u uw kat juist en evenwichtig. Als pionier van kattendroogvoer staat Royal Canin tegenwoordig dankzij intensief onderzoek ...
EUR 27.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed