Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Samen dansen voor de dieren

 
Post datum: 10/24/2005    Door: admin    2276 keer bekeken    
 
ROOSENDAAL – Zo’n vijftig jongeren en wat ouderen waren gisteravond afgekomen op de benefietdisco voor dieren in zaal Burgerhout.

Het thema was Samen voor de dieren en de opbrengst gaat naar de dierenbescherming. Initiatiefnemer, de 16-jarige Robbie Hontelé, zei niet ontevreden te zijn over de opkomst, maar het had natuurlijk drukker kunnen zijn. Hoeveel geld hij aan de dierenbescherming kan geven, was gisteravond bij het sluiten van deze editie nog niet bekend. „Wij gaan door tot één uur en dan kunnen we globaal berekenen wat de opbrengst is“, aldus de organisator.

Hontelé, bij de jeugd beter bekend als MC Shadow, stond met Jan Merks, MC Johnny Boy, op het podium achter de microfoon, terwijl LJ Daan, Daan Paterik, het licht bediende. Veel lichteffecten en natuurlijk rookgordijnen moesten de swingende jongelui in de discosfeer brengen. Ferdy van Oers, DJ dxterity, en Martijn Luijckx, DJ Navy Seal, bedienden de draaitafels.

Hontelé (what’s in a name?) heeft een speciale liefde voor honden. Maar ook voor katten. Onlangs trok hij zich het lot aan van de inmiddels overleden kat Dikkie Dik, die astmatisch was en medicijnen nodig had. Om het geld bij elkaar te krijgen werd het initiatief voor de benefietdisco geboren.

„Het was een heel gedoe, wat de organisatie betreft, maar nu we zo lekker bezig zijn en de jongelui genieten, ben ik best tevreden.“
 
  Rechtbank Hasselt: 12 honden en 4 katten kunnen in asiel blijven
  Kat in de was leidt tot celstraf
  ’t Veerhuis één dag kattenwalhalla

  

In onze shop
4 kg Kattovit droogvoer + 6 x 85 g Kattovit natvoer gratis!
Kattovit kattenvoer is een op wetenschappelijke basis ontwikkelde speciaalkost voor katten. Dit kattenvoer werkt doelgericht tegen specifieke storingen zoa...
EUR 22.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed