Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Gratis chip voor honden en katten

 
Post datum: 10/2/2005    Door: admin    2833 keer bekeken    
 
Sevenum - Dierenliefhebbers kunnen morgen in Sevenum hun honden en katten gratis laten chippen. Met een chip wordt het een stuk makkelijker weggelopen huisdieren terug te vinden.

De chipactie is een openingsstunt van het nieuwe DierenCentrum Sevenum (Romerweg 20) en wordt betaald door de kliniek, de Dierenbescherming en dierenasiels in de regio. Een chip kost veertig tot vijftig euro.

Directeur J. de Jong van Dierencentrum Sevenum verwacht morgen circa drieduizend mensen. Hij heeft 1500 chips in voorraad. De chips die kleiner zijn dan een dubbeltje, worden ingebracht door een eenvoudige injectie. De actie start om elf uur.
 
  Raadsel rond zwerfkatten Thorn
  Controle van "oude" dieren
  Asiel regelt speed-date voor mens en huisdier

Gerelateerd

Nu chippen met korting

Dierenbescherming geeft korting op chippen kat

Tijdelijke korting op chippen huisdier

Onzinnig advies over chippen huisdieren


 Reakties op dit artikel: (2 reakties totaal)
Post datum: 10/13/2005 10:48:37 AM   Gepost door: eMRe
ik wil mijn pup laten chippen, als u mij nadere informatie wilt doorgeven weet ik hoe ik verder moet. alvast bedankt

Post datum: 4/26/2006 2:49:35 PM   Gepost door: naomi
ik wil jullie poes echt graag hebben en daarom wil ik nig een foto van hem of haar zien het mag niet van mijn ouders en dan doe ik net als ik hem of haar heb gevonden ik wil heb echt graag.!!!

  

In onze shop
11 + 1 gratis! 12 x 85 g Hill's Feline portiezakjes
Hill~s Feline nu in voordelig 12-pack! Tere vleesstukjes in saus in een praktisch portiezakje. Behalve sappig vlees in een heerlijke saus krijgt uw kat met...
EUR 8.24
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed