Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Controle van "oude" dieren

 
Post datum: 10/1/2005    Door: admin    2268 keer bekeken    
 
VORDEN - Met het oog op Werelddierendag - 4 oktober - stelt het team van de Graafschap Dierenartsen volgende week de gehele week het oudere dier centraal. Dit gebeurt onder de noemer ‘Ouderdom komt met gebreken’.

Huisdieren kunnen, wanneer zij ouder worden, allerlei problemen krijgen, zoals artrose, verminderde nier- en leverfunctie, suikerziekte, gebitsproblemen of een te hoge bloeddruk. Volgens de dierenartsen is het daarom zinvol een hond of kat die ouder is dan zeven jaar, één keer per jaar een gezondheidscontrole te doen ondergaan. Eigenaren van huisdieren kunnen van maandag 3 tot en met vrijdag 7 oktober deze ‘Seniorenscreening’ laten uitvoeren voor een kennismakingsprijs van 17,50 euro. Hiervoor moet een afspraak worden gemaakt op één van de locaties van De Graafschap Dierenartsen, in Hengelo, Ruurlo, Steenderen, Vorden, Zutphen-Centrum en Leesten. Dit kan via het telefoonnummer 0575 551277. Daarnaast kunnen kinderen tot twaalf jaar de komende week een tekening inleveren met als onderwerp ‘Ouderdom komt met gebreken’. De drie mooiste tekeningen worden beloond.
 
  Asiel regelt speed-date voor mens en huisdier
  Kat in de zak
  "Kattenaids" kan leiden tot HIV-vaccin

Gerelateerd

Gratis Gebitscontrole bij Dierenartsen AnimalCare

Sterren en Dierenbescherming vieren samen Werelddierendag

Vogelpestvirus vindt zijn weg door gehele kat

Homeopathie houdt dierenartsen verdeeld

  

In onze shop
8 kg Hill's Feline Adult Urinary & Sterilised Kip Kattenvoer
Vertrouw op een voer, dat ook dierenartsen hun katten voeren: het evenwichtige droogvoer Hill??s Science Plan Feline adult urinary & sterilised kip dro...
EUR 49.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed