Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

De poezen en katten link database

 
Post datum: 9/26/2005    Door: admin    4003 keer bekeken    
 
Eindelijk is vanaf vandaag onze link database online. Deze database met links naar allerlei websites over poezen en katten zal hopenlijk gaan uitgroeien tot een grote mega verzameling van katten links, want ook jij kan je steentje bijdragen. Elke bezoeker van de Poezenweide kan namelijk zijn favoriete katten links zelf toevoegen aan deze database! Dus kijk even je favorieten in je browser na, en vul al die lieve, bijzondere, informatieve of gewoon mooie katten en poezen websites in onze database in zodat anderen er ook van kunnen genieten.

Het systeem kan zelf herkennen of een link al voorkomt in onze database, en maakt automatisch een foto van de website die hij opslaat in zijn database.

Alle gegevens die in de database opgeslagen wordt kan je later zelf wijzigen. Je hoeft ook niet zelf eigenaar (webmaster) te zijn van de websites die je in de database invoert, alhoewel later de eigenaar wel de link kan overnemen en dan zelf kan wijzigen.

Let er wel op dat de links die je invoert over katten moeten gaan. Mocht je trouwens nog bepaalde categorieen missen in de database, laat het ons dan weten!

 
  Waar zwerfdieren uit Noordoostpolder heengaan, is raadsel
  ‘Wilde’ kat op foto was Beekbergse Max
  600 katten in de stad

Gerelateerd

De Poezenweide opent grote online kattenwinkel!

Speurders-actie tegen online puppyhandel

Poezenboot Gent eindelijk in Sluiskil

"Nee, vandaag krijgen ze geen beest mee, geen impulsaanschaf"

Kattenmoordenaar gepakt dankzij online speurtocht

  

In onze shop
Animonda Carny Ocean Kattenvoer 12 x 80 g
Uw kat verheugt zich op de ~visdagen~ met de heerlijke vismaaltijden van Animonda. Er zijn verschillende varianten Animonda Carny Ocean kattenvoer, zodat e...
EUR 10.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed