Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Crematorium verbrandt dieren niet

 
Post datum: 9/6/2005    Door: admin    3854 keer bekeken    
 
BEEK - De politie heeft maandagmiddag in een dierencrematorium in Beek (Limburg) 28 dode maar niet gecremeerde huisdieren gevonden. Het gaat om 23 honden en vijf katten, meldde de politie dinsdag.

De gealarmeerde politie pakte de eigenaresse op. De vrouw bleek in de war en is overgedragen aan de GGD. De dode dieren zijn naar een crematorium in Roermond gebracht.

De kadavers werden ontdekt door een Duits echtpaar dat wilde betalen voor de urn met as van hun overleden huisdier. Eenmaal binnen zagen zij tot hun ontsteltenis hun dode kat op de grond liggen. In het tumult dat daardoor ontstond, verzamelden zich nog eens tien mensen die wilden weten wat er met hun huisdier was gebeurd.
 
  Waar is de poema gebleven?
  Kat `over de rooie` van nieuwe kleur
  Het op jonge leeftijd castreren van poes en kater

Gerelateerd

Koppen van katten gevonden in Helmond

Katvan 400 jaar gevonden in muur

Nieuw dierencrematorium in Rotterdam

Verdwaald poesje gevonden op Schots schip

  

In onze shop
Feringa Menu Duo-Soorten 6 x 400 g, tijdelijk 5 + 1 gratis!
De met liefde geproduceerde Feringa Menu Duo-soorten bestaan uit een combinatie van vers bereid vlees of vis, verfijnd met wat groente of fruit en een vleu...
EUR 9.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed