Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Kat tussen spouwmuur

 
Post datum: 8/21/2005    Door: admin    2484 keer bekeken    
 
Wormer - Zondagochtend om tien uur zag het baasje van een kat zijn huisdier met twee pootjes aan de rand van de spouwmuur hangen. Hij probeerde de kat te pakken te krijgen, maar moest toekijken hoe zijn kat 6 meter diep tussen de spouwmuren vast kwam te zitten. De eigenaar besloot toen de brandweer in te schakelen.

De brandweerlieden wisten met kust en vliegwerk de kat te bereiken, maar het dier was inmiddels zo bang geworden dat hij onder het huis van de buren verdween. De buren waren op vakantie en er was ook geen sleutelhouder in de buurt. Na een poosje wisten de brandweermannen de kat met voer te voorschijn te lokken. Hierna konden ze de kat pakken en in een kooitje stoppen. Helaas is het dier wel gewond geraakt tijdens zijn avontuur. Hij is door de eigenaar naar de dierenarts gebracht omdat er iets mis was met zijn kaak.
 
  Raadselachtig vervolg op kattensoap Beek
  Ook honden en katten uit Gaza geŽvacueerd
  Katten beschoten met luchtbuks

Gerelateerd

Kat manipuleert baasje

Honden en katten vaak bij baasje in bed

Wie is het baasje van Bono?

Kat zorgt voor ruzie tussen VTM en VRT

Fietser over de kop door kat tussen spaken

  

In onze shop
Kattenspeelgoed Cat Activity Turn Around
Het Cat Activity Turn Around intelligentiespeeltje voldoet aan de natuurlijke behoefte van uw kat aan lichamelijke inspanning evenals psychische uitdaging!...
EUR 4.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed