Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Kat krijgt MBA van nepuniversiteit

 
Post datum: 12/8/2004    Door: admin    1606 keer bekeken    
 
Het Openbaar Ministerie van Harrisburg in de Amerikaanse staat Pennsylvania gaat een nepuniversiteit vervolgen die via internet tegen betaling nepdiploma's bezorgde. Het regende klachten van echte universiteiten bij de fraudesectie van de politie van Harrisburg over de nepunief Trinity Southern University. Een van de agenten nam de proef op de som.

Hij schreef zijn zesjarige kater Colby Nolan in aan de nepuniversiteit. Hij vermeldde duidelijk dat het om een kat ging die ervaring had in babysitten en verkopen. Geen probleem voor de Texaanse Trinity Southern University. Nadat de agent 299 dollar had overgemaakt op hun rekening kreeg zijn kater een Master in Business Administration (MBA).De nepuniversiteit gaf de kater onderscheiding.

Twee broers die de website van de onbestaande Trinity Southern University beheren zijn in staat van beschuldiging gesteld. Ze verkochten ook nepdoktersvoorschriften. Via spam e-mail gingen ze op zoek naar klanten. Voorlopig zijn de twee broers in afwachting van hun proces nog op vrije voeten.
 
  Hond voor rechter wegens achtervolgen kat
  ’Komst dierencentrum niet haalbaar’
  Kattenziekte in asiel uitgewoed

Gerelateerd

Belg dumpt massaal dieren op internet

Het internet bestaat uit katten

kattenbont goedkoop op internet verkrijgbaar

Verloren Amerikaanse kat duikt op in Frankrijk

Iraakse uitgehongerde kat geadopteerd door amerikaanse soldaat

  

In onze shop
20 + 2 gratis! 22 x 100 g Megapack Miamor Ragout Royale Kattenvoer
Miamor ragout biedt uw kat
EUR 9.08
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed