Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Blogs openen jacht op Belgische kattenkillers

 
Post datum: 7/22/2005    Door: admin    2277 keer bekeken   



 
 




Een filmpje op internet waarin een jonge kat op gruwelijke wijze wordt afgeslacht heeft geleid tot een klopjacht op de daders. Weblogs loven een beloning uit.

Het filmpje brengt de site Ogrish ertoe een beloning van duizend dollar uit te loven voor de tips die leiden tot de aanhouding van de daders. Een opvallend besluit, daar Ogrish normaalgesproken niet snel klaar staat met een moreel oordeel. Eerder publiceerde de site onder meer filmpjes van onthoofdingen.

Weblog Geenstijl doet ook een duit in het zakje en stelt duizend euro op de hoofden van de - vermoedelijk twee Belgische - daders. VKmag stelt twee t-shirts in het vooruitzicht.

Inmiddels is de jacht op de daders begonnen en begint het net zich te sluiten. Lezers van de logs komen met links naar persoonlijke pagina's van de vermeende daders. Zij lijken zich in het nauw gebracht te voelen: persoonlijke foto's op de site I See You zijn althans weggehaald.

Geenstijl stelt inmiddels dat de dader zijn daad heeft toegeven. Ook heeft het weblog gepraat met degene die het filmpje heeft gehost.
 
  Poes en kittens bij Twickel gedumpt
  Heksen, katten en een Romein met gouden helm
  Poema waarschijnlijk savannah-kat

Gerelateerd

7 katten afgeslacht en gespietst op staak

Alle Belgische katten in 2016 gesteriliseerd

Belg dumpt massaal dieren op internet

Het internet bestaat uit katten

70.000 katten en honden opgevangen in Belgische asielen


 Reakties op dit artikel: (1 reakties totaal)
Post datum: 7/22/2005 9:22:59 PM   Gepost door: ron
In tegenstelling tot hun Nederlandse collega#8217s, weet de Belgische pliesie wel van doorpakken. Ofwel Glenn de kattenslachter is vanavond van zijn bed gelicht.

  

In onze shop
Applaws Kattenvoer 6 x 70 g
Applaws compleetvoer voor katten wordt geproduceerd uit hoogwaardige en natuurlijke ingrediƫnten. Hiermee kan een hoogwaardig voer worden gegarandeerd. Bi...
EUR 6.49




De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed