Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Poes en kittens bij Twickel gedumpt

 
Post datum: 7/22/2005    Door: admin    1984 keer bekeken    
 
DELDEN - De Dierenambulance Hof van Twente is op zoek naar getuigen van het dumpen van een kat en drie kittens zondagochtend rond half twaalf in de omgeving van kasteel Twickel in Delden.

Toeristen die bezig waren met een fietstocht zagen hoe de dieren tegenover de moestuinen bij het kasteel aan de Twickerlaan uit een auto werden gezet. Ze alarmeerden de Dierenambulance die een van de kittens heeft teruggevonden.

De fietsers hebben vooral op de katten gelet en slechts een sumier signalement van de dierendumpers kunnen doorgeven. De katten zouden door mensen met een Indisch uiterlijk uit een grijze auto, mogelijk een Ford, zijn gezet. De Dierenambulance hoopt op tips die naar de eigenaren leiden. Niet alleen om ze duidelijk te maken dat dit niet hoort, maar ook om de kosten op hen te kunnen verhalen. De Dierenambulance vangt de dieren in ieder geval op.
 
  Heksen, katten en een Romein met gouden helm
  Poema waarschijnlijk savannah-kat
  Poes en kittens bij Twickel gedumpt

Gerelateerd

Gekneveld katje gedumpt in glascontainer

Topdrukte bij Dierenambulance door vakantie

Kittens gedumpt in stromende regen

Zes katten gedumpt bij De Hof van Ede

Boete na dumpen katjes

  

In onze shop
Krabpaal monopolis 1
De krabpaal Empire Monopolis beschikt over 2 dikke robuuste sisal palen waarbij in de ene sisal paal een comfortabel kattenhuisje ge´ntegreerd is inclusief...
EUR 126.00
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed