Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Chippen huisdieren werkt tegen dierenleed

 
Post datum: 6/20/2005    Door: admin    1996 keer bekeken    
 
DEN HAAG - Het chippen van huisdieren kan een belangrijke bijdrage leveren aan de strijd tegen dierenleed. Dieren zijn met deze verplichte identificatie beter herkenbaar en een dergelijk systeem rijdt bijvoorbeeld malafide hondenfokkers in de wielen. Dat stelde de Dierenbescherming vrijdag.

De organisatie reageert hiermee op een rappport in het kader van het project 'Bruikbare rechtsorde', dat het kabinet vrijdag zou bespreken. Hierin wordt gesteld dat het verplicht chippen dierenleed niet zou voorkomen. Een chip is een plaatje met een unieke code die gekoppeld is aan een databestand met informatie over het dier.
 
  Zorg voor hond en kat kan beter
  Katten gered uit brandend huis
  Poema zo te koop in buurlanden

Gerelateerd

Nu chippen met korting

Dierenbescherming geeft korting op chippen kat

Tijdelijke korting op chippen huisdier

Meer dierenleed door verwarde baasjes

Onzinnig advies over chippen huisdieren

  

In onze shop
Happy Cat Adult Sterilised
Gecastreerde katten komen het gemakkelijkst in gewicht aan, omdat ze door de homonale veranderingen minder actief zijn en daarnaast wel hun eetlust behoude...
EUR 42.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed