Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Ondersteuningsactie Vereniging Kattenzorg in Haagse wijk

 
Post datum: 5/26/2005    Door: admin    3102 keer bekeken   
bron link 
 
Vereniging Kattenzorg houdt nog tot eind mei van start een proefproject ten gunste van katteneigenaren in de Haagse wijk Moerwijk en hun huis- en/of buitenkat(ten). Wijkbewoners die vanwege financiële problemen niet of nauwelijks in staat zijn een nodige medische ingreep door zijn of haar dierenarts te laten uitvoeren, kunnen financieel ondersteund worden door de Vereniging Kattenzorg.

Bewoners van bovengenoemde wijk kunnen nog deze maand uitsluitend telefonisch op nummer 070- 345 79 85 een aanvraag voor hulp indienen. Dat kan op werkdagen ’s avonds tussen 19.00 en 21.00 uur.

Een medewerk(st)er vult tijdens dat gesprek een aanvraagformulier in en naar aanleiding daarvan wordt door Kattenzorg zo spoedig mogelijk contact met de aanvrager opgenomen om het probleem op te lossen. Ook is het mogelijk buitenkat(ten) tegen een gereduceerd tarief te laten “chippen” en alsnog mee te doen aan de voorjaarsactie voor sterilisatie en castratie waarbij ook die ingreep, wanneer dat telefonisch gemeld is, tegen een aangepast tarief door een dierenarts wordt uitgevoerd.

De vereniging Kattenzorg Den Haag bestaat in juni 2005 45 jaar en is een bekende vereniging in Den Haag met ongeveer 3500 leden.
 
  Brandweer redt kattenfamilie
  Eens zo zielige Poepie piste plots in het huis
  Veroorzaker weet te ontkomen

Gerelateerd

Omwonenden zijn dierenopvang in haagse woning zat

Dierendetectives aan de slag in Haagse regio

  

In onze shop
Happy Cat Indoor Adult vooralpen-rund kattenvoer
Smullen zonder slecht geweten met Happy Cat Indoor Adult vooralpen-rund voor volwassen katten. Het caloriegehalte van dit hoogwaardige droogvoer is aan de ...
EUR 22.49
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed