Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Snel een betrouwbaar logeeradres vinden voor huisdieren

 
Post datum: 6/8/2011    6063 keer bekeken    
 
Brancheorganisatie Dibevo heeft een nieuwe dienst gelanceerd voor huisdierbezitters: de Dierenpensionwijzer. In de praktijk blijkt het voor huisdiereigenaren vaak lastig om een betrouwbaar dierenpension te vinden dat nog plaats heeft voor hun huisdier. Dierenpensions worden namelijk steeds populairder en zijn soms al maanden van tevoren volgeboekt. Via de website dierenpensionwijzer.nl is in een oogopslag te zien welke pensions in een bepaalde periode nog huisdieren kunnen opnemen. Nederland telt op dit moment meer dan 170 Dibevo-dierenpensions.

Van dierenpensionlijn naar Dierenpensionwijzer
De Dierenpensionwijzer vervangt de dierenpensionservicelijn van Dibevo, een dienst waar consumenten telefonisch konden informeren naar een pension dat nog plaats had voor hun huisdier. Deze dienst was echter maar twee uur per dag bereikbaar en kostte een klein bedrag per minuut om de lijn te financieren. Aan die beperking komt nu een einde: de nieuwe Dierenpensionwijzer is altijd ‘open’ en gratis te raadplegen. “De Dierenpensionwijzer voorkomt dat huisdierbezitters eindeloos veel dierenpensions moeten afbellen”, zegt Dibevo-voorzitter Joost de Jongh. “Het bespaart de consument niet alleen veel tijd, maar hij kan nu ook ’s avonds of in het weekend kijken of er een logeeradres voor zijn huisdier beschikbaar is.”

Betrouwbare logeeradressen
Wie zijn huisdier uit logeren stuurt, wil natuurlijk dat het dier dezelfde zorg en aandacht krijgt als hij thuis gewend is. Bij Dibevo-dierenpensions werken professionals die gespecialiseerd zijn in het verzorgen van huisdieren. Zij weten als geen ander wat een huisdier nodig heeft; vaak nog beter dan het baasje zelf. Dibevo-dierenpensions zijn verplicht om zich aan de algemene voorwaarden van Dibevo te houden. Bovendien kunnen consumenten altijd terugvallen op de Geschillencommissie Gezelschapsdieren, een objectieve instantie met onafhankelijke en onpartijdige deskundigen.

Persoonlijk contact
Om een logeeradres te boeken, kan de huisdierbezitter na het raadplegen van de Dierenpensionwijzer zelf contact opnemen met het dierenpension van zijn keuze. Elk huisdier of ras heeft namelijk een andere behandeling nodig. In een persoonlijk gesprek kunnen eigenaar en dierenpensionhouder belangrijke informatie uitwisselen; bijvoorbeeld over het gedrag van het dier en de vereiste inentingen.

Over Dibevo
Dibevo is de landelijke brancheorganisatie voor ondernemers in de gehele gezelschapsdierenbranche. Kijk voor meer informatie over Dibevo op www.dibevo.nl

 
  Gekneveld katje gedumpt in glascontainer
  Vriendjes worden met.... een dolfijn
  Chinchilla breekt in door kattenluik

Gerelateerd

Prinses opent nieuwe productiefaciliteit van Intervet

Populaire kattennamen, aparte namen nieuwe trend

Agenten vinden 70 dode katten in vuilniszakken

Dierenasiel trekt nieuwe vacht aan

  

In onze shop
8 kg Hill's Feline Adult Urinary & Sterilised Kip Kattenvoer
Vertrouw op een voer, dat ook dierenartsen hun katten voeren: het evenwichtige droogvoer Hill??s Science Plan Feline adult urinary & sterilised kip dro...
EUR 49.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed