Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Chinchilla breekt in door kattenluik

 
Post datum: 5/1/2011    4448 keer bekeken   
Bron: infthuis 
 
Een mevrouw uit de Haagse Copernicusstraat heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag de hele nacht wakker gelegen van een klapperend kattenluik in haar keukendeur. Regelmatig controleren leverde geen oorzaak op.

In de loop van de vroege zaterdagochtend kwam de oorzaak eindelijk aan het licht. Een chinchilla bleek intrek te hebben genomen in haar keuken en was die plaats gedurende de hele nacht aan het verdedigen geweest tegen de katten, die normaal gesproken het luik gebruiken. Het nachtdiertje was nu uitgeput en had een slaapplaats gezocht om de dag door te komen. Daar kon hij door de inmiddels gewaarschuwde dierenambulance gemakkelijk opgepakt worden. Chinchilla Martin, genoemd naar de chauffeur van de dierenambulance, is direct naar knaagdierenopvang ‘het Knagertje’ gebracht, waar hij na een korte controle, nu lekker rustig slaapt. De chinchilla heeft aan zijn avontuur alleen een klein wondje op zijn neus over gehouden.

 

 
  Wilde kat bijna in Limburg
  Dierenarts Jonker lanceert nieuw verwijsconcept
  Sluiting dreigt voor dierenasiel Amsterdam-Noord/Oostazaan

Gerelateerd

Groot kattenluik voor dikke katten

Slapende katten moet je niet wakker maken

Schot uit luchtbuks breekt poot kat Sportdorp

Nieuw middel breekt record vlooienbestrijding

  

In onze shop
2 kg Sanabelle + 2 x 55 g graanvrije kattensticks gratis!
Sanabelle is droog kattenvoer van de allerbeste kwaliteit. Sanabelle kattenvoer is een zeer uitgebalanceerd dieet, omdat er nauw samen wordt gewerkt met on...
EUR 15.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed