Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Dierenarts Jonker lanceert nieuw verwijsconcept

 
Post datum: 4/27/2011    4158 keer bekeken   
Bron: Groninger Gezinsbode 
 
Vanaf begin dit jaar kunnen dierenartsen en eigenaren van ernstig zieke honden en katten in Midden- en Noord-Nederland gebruik maken van een nieuw, flexibel verwijsconcept. Dit concept, dat is ontwikkeld door dierenarts Jonker, houdt in dat eigenaren nu niet meer ver hoeven te reizen voor inwendig onderzoek van hun zieke huisdier. Doordat Jonker niet vanaf een vaste locatie, maar vanuit diverse dierenklinieken in het midden en noorden van Nederland werkt, kunnen zij nu binnen hun eigen regio worden geholpen. Door gebruik te maken van de faciliteiten van deze klinieken en nauw samen te werken met collega-dierenartsen op deze locaties, kan Jonker uitgebreide onderzoeken en behandelingen aanbieden in de buurt van de patiŽnt.

Het is tot nu toe gebruikelijk dat eigenaren van ernstig zieke honden en katten die specifieke inwendige onderzoeken of behandelingen nodig hebben, door hun dierenarts worden doorgestuurd naar een collega-dierenarts of dierenartsspecialist op een andere locatie. Deze locatie is in veel gevallen niet direct in de buurt van de eigen praktijk. Dit betekent vaak een langere reistijd en behandeling in een vreemde omgeving, wat extra ongemak en stress voor zowel de eigenaar als het zieke huisdier veroorzaakt.


Lees verder 
  Sluiting dreigt voor dierenasiel Amsterdam-Noord/Oostazaan
  Design voor de urban cat
  De dag dat katten duimen krijgen...

Gerelateerd

Katy Perry lanceert parfum

Drents dierenarts Hendriks genomineerd voor Dierenheld

GAIA lanceert campagne tegen jacht op katten

Wat de dierenarts u niet zegt.

  

In onze shop
Schmusy Nature Kattenvoer 6 x 190 g
Schmusy Nature is natuurlijk kattenvoer, dat optimaal op de voedingsbehoeften van katten is afgestemd. Het gebruik van de beste kwaliteit en natuurlijke st...
EUR 5.49
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed