Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Sluiting dreigt voor dierenasiel Amsterdam-Noord/Oostazaan

 
Post datum: 4/27/2011    5950 keer bekeken   
Bron: Rtv NH 
 
AMSTERDAM Voor het dierenasiel Amsterdam-Noord/Oostzaan dreigt sluiting. Het asiel vangt jaarlijks vijfhonderd katten op, maar de gemeente Amsterdam geeft sinds dit jaar veel minder subsidie.

Het gevaar bestaat dat de deuren aan het einde van dit jaar dicht zouden moeten. Volgens het gemeentebestuur is het dierenasiel duurder dan vergelijkbare asiels. De korting van 60.000 euro die het asiel is opgelegd zou daar het gevolg van zijn.
 
Volgende week praat de Amsterdamse gemeenteraad over de subsidie.

 
  Design voor de urban cat
  De dag dat katten duimen krijgen...
  Diervoederproducent Provimi toch geen hapklare brok voor Nutreco

Gerelateerd

Dood dreigt voor verwilderde katten

Open dagen dierenasiel op 2 en 3 oktober

Uitgedroogde poezen bij dierenasiel Winschoten

'Zwerfkattenprobleem dreigt in Tilburg'


 Reakties op dit artikel: (1 reakties totaal)
Post datum: 1/15/2012 7:55:16 PM   Gepost door: r.riemersma
waarom worden julie met sluiting bedrijgt zijn ze nu helemaal gek geworden ik zit op deze site te kijken waar ik de dekentjes van mijn overleden hond kan schenken zodat een ander beestje er nog van kan genieten en dan lees ik dat julie geen geld meer krijgen .hier word ik dus niet goed van .ik doe notabene met de sponser de vrienden de binco en de postcode loterij mee die doen alles voor goede doelen ,daar vallen julie toch zeker wel onder mag ik hopen laat het a,u,b. weten anders stop ik met deze oplichters groet r de graaf riemersma .p,s ik heb een paar kleedjes voor hondjes laat u me weten als u ze kan gebruiken dank tot ziens

  
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed