Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Herbert heeft oorontsteking

 
Post datum: 5/7/2005    Door: admin    2347 keer bekeken    
 
HAARLEM - Kater Herbert - de kat met losse knietjes - heeft opnieuw last van een uiterst vervelende kwaal. Herbert worstelt met een oorontsteking. De operatie aan zijn pootjes moet daarom minstens drie weken worden uitgesteld, aldus Ivanka Eggly van de Dierenbescherming Haarlem.

De rood/witte kater Herbert kwam half april in het nieuws. Het beestje, dat wordt verzorgd door Dierentehuis Kennemerland, heeft vanwege zijn loszittende knieschijven veel pijn tijdens het lopen. Dat leed moet worden verholpen met een chirurgische ingreep, maar die kon het dierentehuis aanvankelijk niet bekostigen.

Inwoners van Haarlem en omgeving reageerden echter massaal op een artikel in deze krant, zodat het voor de operatie benodigde bedrag - duizend euro - alsnog bijeen is gesprokkeld. Maar voorlopig kan Herbert dus niet worden geholpen. Hij krijgt antibiotica en druppels om de oorontsteking te bestrijden. Pas als de ontsteking definitief is verholpen, gaat Herbert onder het mes.
 
  Kampen wil zwerfdieren uit NOP
  Hoger beroep rond verwaarlozen dieren
  Aantal honden en katten loopt op tot 5 miljoen

Gerelateerd

Ik kan het niet verdragen opnieuw een kat te verliezen

Dierenasiel houdt opnieuw chipactie

  

In onze shop
6 x 50 g Sheba Fresh & Fine Gevogelte variatie
Sheba Fresh & Fine natvoer voor katten wordt alleen bereid met de beste ingrediƫnten en biedt iedere dag opnieuw een culinaire hoogstaande traktatie. ...
EUR 2.49
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed