Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Huisdier vaak aanleiding tot burenruzie

 
Post datum: 4/8/2011    4721 keer bekeken   
Bron: HLN.be 
 
40 procent van de Britse huiseigenaars haat het huisdier van de buren, dat blijkt uit een recente enquête.

Blaffende honden die je 's nachts wakker maken, katten die je gazon bevuilen en huisdieren die de tuin omwoelen zijn de meest voorkomende klachten, dat blijkt uit een studie bij 2.000 volwassenen. Andere irritante gewoonten van huisdieren zijn voetafdrukken achterlaten op auto's, op je springen met modderige poten en katten die in huis sluipen en eten stelen. Sommigen haten simpelweg de geur van de buren. Een derde van hen ondervindt last van het huisdier van de buren, een op de tien maakte al ruzie met een buur over een storende viervoeter. Een op de twintig verhuisde zelfs omdat ze de teisteringen van de kat of hond van de buren niet langer konden verdragen. 

Phil Paterson-Fox van Gocompare.com: "De omgang met buren is vaak op zich al moeilijk genoeg, zonder dat huisdieren nog eens lastig gaan doen. Het kan soms moeilijk zijn om baasjes aan te spreken, aangezien een hond of kat vaak als een lid van het gezin beschouwd wordt. Veel baasjes beseffen niet wat voor een problemen hun viervoeters in de buurt veroorzaken."

 
  Burgerinitiatief tegen dierproeven op honden en katten
  Stichting Informatie Dierproeven tegen afschaffen dierproeven
  Meld zwerfkatten tijdig bij het asiel

Gerelateerd

Ophalen weggelopen katje blijkt dure grap

As britse kat levert 1000 euro op

Gaslucht blijkt kattenafschrikmiddel

Gevaarlijk bewegend voorwerp blijkt kat

Inbrekers enkel uit op dure Britse raskat

  

In onze shop
Feringa Menu Duo-Soorten 6 x 400 g, tijdelijk 5 + 1 gratis!
De met liefde geproduceerde Feringa Menu Duo-soorten bestaan uit een combinatie van vers bereid vlees of vis, verfijnd met wat groente of fruit en een vleu...
EUR 9.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed