Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Speciale gastgezinnen gezocht voor dieren

 
Post datum: 3/19/2011    4091 keer bekeken   
Bron: Stad Tiel 
 
ECK EN WIEL - Stichting Kansarme Dieren is een stichting die zich inzet voor moeilijk plaatsbare dieren, vooral katten. Dat kunnen oude katten zijn, katten die speciale zorg nodig hebben, maar ook katten met een besmettelijke ziekte en katten met gedragsproblemen. Deze dieren worden vaak voor euthanasie aangeboden bij de dierenarts. Dat wil de stichting voorkomen omdat deze dieren nog een goed en volwaardig leven kunnen leiden, ondanks hun leeftijd, ziekte of gedrag. Zij vangen katten op van dierenartsen, dierenasiel of particulieren. Het werkgebied van de stichting beslaat de gemeenten Tiel en Buren.

Om deze katten op te vangen zijn zij op zoek naar speciale gastgezinnen die één (of meerdere) van deze kansarme katten in huis willen nemen. Het gastgezin kan zelf aangeven welke mogelijkheden en ervaring men heeft om een kat op te vangen. De tijd dat een kat in een gastgezin zit kan erg verschillen, dat ligt eraan of er een nieuw baasje gevonden wordt. Alle kosten voor de opvang (voer, kattengrit, dierenarts, enz.) zijn voor rekening van de stichting. Het gastgezin biedt de kat onderdak en alle liefde en aandacht die het verdient.

Info: www.kansarmedieren.nl, tel. 06-24900533 (Dia de Jonge).

 
  Katten dood en vermist in Stadskanaal
  Katten- en hondenbont populair in china
  Gedragstherapie……ook voor katten?

Gerelateerd

Dierenarts behandelt vooral ogen en oren

Kat Oscar krijgt speciale prothesen na ongeluk

'Asieldieren moeilijk te krijgen'

Nieuwe aktie van de stichting Veterinair Steunfonds

  

In onze shop
8 kg Hill's Feline Adult Urinary & Sterilised Kip Kattenvoer
Vertrouw op een voer, dat ook dierenartsen hun katten voeren: het evenwichtige droogvoer Hill??s Science Plan Feline adult urinary & sterilised kip dro...
EUR 49.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed