Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Dit zijn de drie katten van Nintendogs + Cats

 
Post datum: 3/6/2011    2357 keer bekeken   
Bron: games blog 
 
Maak kennis met de katten in Nintendogs + Cats. Nintendo heeft in Japan de officiële site geopend met daarin een overzicht van de 27 verschillende hondenrassen (verspreid over drie versies) en de 3 verschillende katten. Niet echt een eerlijke verdeling maar daar staat tegenover dat kattenliefhebbers geen hartverscheurende keuzes hoeven maken; dit drietal is aanwezig in alle versies van het spel.

Helaas lijkt “aanwezig zijn” ook meteen het enige wat katten doen in Nintendogs + Cats. Nintendo World Report vertaalde de rest van de pagina en dat klinkt niet veelbelovend. Volgens Nintendo wordt een kattendag gevuld met slapen in de vensterbank, opstaan om de krabpaal te gebruiken en daarna verder slapen op de boekenplank. “Cats will do their own thing regardless of you or your puppies, leading to a carefree coexistence.” Dat klinkt… nou ja, tamelijk realistisch eigenlijk, maar zo maken Miyamoto & co. zich er wel heel gemakkelijk vanaf. Ik hoop tegen beter weten in toch dat er ook wat propjes papier of laserpennen in het spel zitten om je virtuele kat te plagen.

 

 
  Lucky blijft bazin redden
  Katten zijn schattig, maar duur...
  Katten in de provincie Utrecht niet kogelvrij

  

In onze shop
2 kg Sanabelle + 2 x 55 g graanvrije kattensticks gratis!
Sanabelle is droog kattenvoer van de allerbeste kwaliteit. Sanabelle kattenvoer is een zeer uitgebalanceerd dieet, omdat er nauw samen wordt gewerkt met on...
EUR 16.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed